Sportsmassage hvis du træner meget

massage

Er du i gang med at træne op til et vigtigt løb, og kan du mærke, at det gør ondt på din krop? Inviter sportsmassage ind i dit liv og undgå de værste smerter. Læs hvordan lige her.

Derfor er sportsmassage en god idé

Hvis du er i gang med at træne op til et stort og vigtigt løb, så træner du garanteret meget. Det er sundt at træne, men det kan også være rigtig usundt at træne for meget. Fordi din krop ikke er vant til at bevæge sig så meget, og fordi din krop har brug for ro. Der er dog nogle ting du kan gøre, for at passe bedre på din krop, selvom du træner rigtig meget. Det kan være, at du skal invitere sportsmassage ind i dit liv. Det er en form for massage, som professionelle sportsudøvere får, når de træner meget. Den form for massage har fokus på musklerne og på at mindske smerterne.

Sportsmassage kan give dig utroligt meget, fordi du netop slipper for at have rigtig ondt. Du slipper for den ekstra ømhed, som du får, når du træner for meget. Det kan være essentielt for dig, når du træner meget, fordi du så har mulighed for netop at træne den ekstra gang om ugen eller for at presse dig selv lidt ekstra. Det er en god ting, når du er i gang med at træne op til noget vigtigt, fordi du har mulighed for at blive endnu bedre klædt på til dit vigtige løb.

Sådan vænner du din krop til at træne meget

Hvis du netop har meldt dig til et halvmaraton eller måske endda et maraton, så skal du i gang med at træne. Det kræver nemlig ekstrem meget træning at træne op til noget så vildt, og derfor skal du også vænne din krop til at træne så meget, hvis du ikke er vant til det. Det handler om at passe og pleje din krop godt, også selvom du træner meget. Det kommer til at gøre ondt, især i starten, men det går hurtigt over igen.

Derfor skal du bare have fokus på, hvorfor du gør det. Gør du det for et godt formål, eller gør du det for dig selv? Altid hav det i tankerne, når du skal ud og træne. Også selvom det måske regner eller er koldt udenfor.

Pas godt på din krop, og undgå skader

Når du skal begynde at træne rigtig meget, så skal du altid tænke på dig selv og på din krop. Fordi det er meget vigtigt, at du rent faktisk passer godt på din krop, så du undgår skader. Det ville være træls med en skade, lige inden dit store løb.

Derfor er det en god idé at have sportsmassage som en fast del af din rutine, mens du træner. Du finder muligheden mange steder i landet – for eksempel i Birkerød, hvor du kan få en virkeligt effektiv sportsmassage Birkerød.

Det er altid vigtigt at lytte til din krop, fordi den er god til at sige fra, når den får for meget. Lyt til din krop, og så skal alt nok gå.