6 Tips til at tabe vægt inden det store bryllup

tab vægt

Har du et bryllup uden i fremtiden som betyder alt for dig, vil du gerne være klar og tabe en del kilo fra sidebenene inden den store dag? Så har vi lavet denne guide til dig, så du kan kickstarte dit vægttab og nyde dit bryllup, fit og slank.

Løb og motioner mere – For at tabe sig, kan man enten motionere mere, eller spise mindre, ganske simpelt. Det kan være en tur i fitnesscentret, det kan være en tur ud på cyklen eller måske endda en løbetur i skoven. Der er mange muligheder for at holde formen ved lige, så gør det til en prioritet og et valg, ikke et problem og en undskyldning for ikke at gøre noget.

Spis sundere kost – Den hurtigste og for mange nemmeste måde at tabe sig på er ved at spise mindre og sundere. Sørg for at få noget mad i maven som fylder en del, det kan være masser af kylling, grøntsager, fisk, magert kød og en masse frugt. Du bør ligeledes lære at tælle kalorier og finde frem til hvor meget du egentligt må spise og lære hvor din grænse går.

Få pulsen op – Når du får pulsen op, så forbrænder du automatisk også flere kalorier, det er med andre ord langt mere tids effektivt at træne hårdt og målrettet end i et lavt tempo. Der er også flere studier der har bevist at når man træner hårdt og hvor pulsen kommer helt op, så er det ulideligt lige i øjeblikket men bagefter udløses en masse kemiske processer såsom endorfiner i hjernen, som booster ens selvværd og lykkefølelse, et fænomen man blandt har kaldt “runners high”.

Få en træningspartner – Mange af os kender det af vi til tider ikke rigtig motivationen og ikke kan komme op af sofaen, derfor kan det være en rigtig god ide at få sig en træningspartner, en som du er forpligtet til og som du ved står og venter på dig. Det er derfor ofte meget nemmere at komme afsted og få gjort det der skal til.

Få sparing og coaching – En hurtig og effektiv smutvej til succes er altid at lytte til andre som har opnåt de resultater du ønsker og så kopiere dem, find en personlig træner som er super dygtig og som ved hvad han eller hun snakker om og som samtidig har en flot krop. Stil alle de spørgsmål du har, lad dem motiverer dig og kom langt hurtigere i mål end hvis du skulle finde alt viden selv.

Brug naturen – En af de ting som mange glemmer er at gøre brug af den smukke natur vi har, det kan være en løbetur i skoven, en tur op på cyklen, kajak på havet eller noget helt fjerde. Hvis du elsker natur og sport så er det en oplagt mulighed at kombinere de to og eventuelt melde sig ind i en klub, hvor du kan lære nye mennesker og samtidig komme i god form.

Det var lidt tips til at komme i god form inden det store bryllup, vi håber i får en fantastisk dag og at du ser bedre ud end nogensinde før. Hvis du leder efter en god gave til din kommende partner for livet, så klik dig ind på gavespot.dk.