Udrensningskur

Udrensningskur

Hvad er en udrensningskur egentlig?

En udrensningskur kan hjælpe dig med at skabe en hverdag med mere overskud. Så hvis du ofte føler dig søvnig eller energiforladt, så kan det muligvis være noget for dig. Men hvad er det så? En udrensningskur kan bestå af mange forskellige ting, dette kan blandt andet være kost/faste, sauna og massage.

En udrensningskur kan både være intensiv over en kort periode, eller den kan foretages over en længere periode. Det er faktisk bevist, at hvis du blot ændrer din kost, til det positive, i omkring fem dage, så burde dette gøre en rigtig stor forskel for dit velvære. Så hvis du gerne vil skabe overskud i hverdagen, så kan du gøre dig selv en tjeneste og skille dig af med alle de ting, som tynger dig i hverdagen.

Hvorfor er det nødvendigt at udrense kroppen?

Men er det virkeligt nødvendigt med en sådan udrensningskur, er det ikke lidt drastisk? En udrensningskur kan sagtens være effektiv uden at være fanatisk, og der følger en lang række af positive resultater med. Nogle af de problemer, som kan blive afhjulpet af en sådan kur er; forstoppelse, træthed, uren hud, hovedpine, sukkerafhængighed og meget mere. Så følgerne er helt klar positive.

De positive følger er et resultat af alle de rester af farvestoffer, konserveringsmidler og E-numre, som bliver udskilt gennem en sådan udrensning. Disse stoffer findes i din krop på grund af den kost, som du indtager. Derved er kosten også den ting, som bliver ændret mest drastisk, men din krop vil takke dig for det, og det kan endda være med til at styrke dit immunforsvar.
Der er mange professionelle, som tilbyder udrensningskure, men det er langtfra umuligt at gøre det selv, det kan du blive meget klogere på i næste afsnit!

Hvordan kommer jeg i gang med en udrensningskur?

Der er mange forskellige trin, som du selv kan udføre, på din vej til en sundere hverdag, som er fyldt af overskud. Nogle af disse trin vil blive gennemgået i dette afsluttende afsnit.
Først og fremmest, så kan udrensning faktisk sagtens være behagelig. Du kan nemlig med fordel besøge en sauna ofte. Sauna er nemlig med til at udrense kroppen, du skal dog huske at drikke vand og starte stille og roligt ud med saunabehandlingen.

Som nævnt tidligere, så afhænger denne udrensning meget af kosten. Derfor handler dette råd om din morgenmad. Du kan nemlig med fordel prøve at spise madvarer som for eksempel nødder og kød til morgenmad. Lyder det fjollet? Der er faktisk en rigtig god forklaring på det.

Grunden til, at dette er en god ide, er, at kroppen detoxer imens du sover, og de aminosyrer, som findes i kød, kan assistere din lever med udrensningsprocessen.

Det tredje og sidste råd, som denne artikel vil fremhæve, omhandler hvad du ikke skal indtage, når du udrenser. Du kan have stor glæde af at holde dig fra produkter som korn, mælkeprodukter, sukker og alkohol. Du må dog gerne indtage smør og fløde.

Alkohol er klart den værste fjende for udrensning, så hvis du gerne vil have et godt resultat, så bør du holde dig fra alkohol i perioden.