Træn med andre og bliv mere motiveret

De fleste kender nok til den situation, at man rigtig gerne vil træne og være mere aktiv, men at det altså også er en del nemmere sagt end gjort. Man skal på en eller anden måde finde motivationen. Og ofte kan det faktisk være meget motiverende, hvis man har nogen at træne sammen med – så føler man, at man er sammen om det, og det kan også gøre træningen lidt sjovere. 

Få en god ven med på træning og motion

Der er rigtig mange, som får trænet meget oftere, hvis de gør det sammen med andre. Hvis man eksempelvis finder en fast træningsmakker i et familiemedlem eller en god ven, så har man nemlig hinanden til at motivere. Man skal måde op til de træningsaftaler, man har lavet, for ellers skuffer man den anden person – så det er en god måde at holde sig selv i gang. Og derudover så er der nok også mange, som vil synes, at det er både sjovere og hyggeligere at træne sammen med en, som man har det godt og sjovt sammen med.

Træn med hunden

Hvis der er ikke lige er nogen venner eller familiemedlemmer, der kan lokkes med på træning og motion, eller hvis man egentlig bedre vil klare træningen selv, så er der også en anden løsning. Man kan nemlig træne sammen med sin hund. 

Hvis man har en hund, som har godt af at være meget aktiv, kan man jo tage den med, når man skal ud og løbe. Og hvis man derimod har en muskelhund eller lignende, så kan hunden også bare holde en ved selskab, når man er i gang med at styrketræne derhjemme. Ofte kan det gøre noget, at man ikke føler, at man er helt alene om det.