Start et sundere liv med en elcykel

elcykel

Vi står op fra vores seng, sætter os ud i bilen, kører på arbejde, sidder ved computeren, sætter os ud i bilen, kører hjem og sætter os i sofaen.
Flere undersøgelser viser, at vi danskere sidder alt for meget ned i løbet af dagen. Samtidig viser mange tendenser, at stillesiddende arbejde ikke er på vej væk, så derfor kan det være nødvendigt at ændre vores adfærd andre steder. Et af disse andre steder kan for eksempel være vores transport til arbejde.

Du kan starte din nye sunde vane med aktiv transport til arbejdet på en elcykel. Danskernes syn på elcykler har ændret sig drastisk de sidste par år, og flere og flere får øjnene op for, at det faktisk er utroligt sundt med både frisk luft og motion på en elcykel.
Herudover kommer du hurtigt frem og tilbage uden nødvendigvis at være badet i sved, når du ankommer til kontoret. Så hvis du gerne vil starte et sundere liv og ændre på et par uheldige vaner, så kan du jo overveje at anskaffe dig en elcykel.

Gør din del for at mindske klimaproblemerne

Vi skal helst gøre så mange ting som muligt for at undgå at tage bilen, hvis dette altså kan undgås. Men samtidig er priserne på offentlig transport steget så kraftigt, at de har overhalet inflationen inden om for lang tid siden. Så hvis du skal undgå at bruge bilen, men samtidig ikke vil blive ruineret af busbilletter, hvad gør du så?

Du kunne jo hoppe på cyklen, og hvis du gerne vil opgradere, så kunne du jo købe en elcykel. Dette vil helt sikkert gøre noget godt for miljøet, tag for eksempel et kig på det nedenstående eksempel:

Lad os antage, at Lotte har seks kilometer på arbejde. Lotte kører til daglig i en ældre benzinbil, og hun tager bilen både frem og tilbage fra arbejde fem dage om ugen. Lotte bruger cirka én liter benzin hver dag, hvilket vil sige, at hun udleder 2,4 kg CO2 hver eneste dag.

Hvis Lotte i stedet for købte en elcykel, så kunne hun komme både frem og tilbage fra arbejde 10 gange og udlede den samme mængde CO2, som hvis hun tog bilen bare én dag.

Kan du godt lide gode tilbud og sparede penge?

Du kan sikkert nikke anerkende til, at du gerne vil skåne miljøet og gøre noget godt for dig selv. Og du kan sikkert også være enig i, at du godt kan lide at spare penge og købe ting på tilbud. Hvis du også gerne vil have en elcykel på tilbud, så finder du flere information på denne hjemmeside.
Her kan du også læse meget mere om, hvordan en elcykel faktisk kan spare dig en masse penge i længden. Selvom en elcykel normalvis koster omkring 8000 kroner, så kan det nemlig stadig være en post, som kommer til at gøre nogle utroligt gode ting for netop dit budget, hvis blot du beholder den i lang nok tid og lader bilen stå.