Slip for luftgener af beskidte bleer – køb en blespand

mor og barn

Som nybagt forælder er der nok at se til. Det er sjældent, at man lige får muligheden for at tage en smuttur ned i det lokale fitnesscenter eller sætte sig ned i sofaen og hygge sig med et ugeblad. For hvem skulle passe barnet?

Det kan samtidig føles selvisk at tænke på ens egne behov, nu hvor man jo har fået betroet dette store ansvar at passe på et lille nyt liv. Men det er det så absolut ikke. Nej, det kan faktisk ligefrem være til barnets egen fordel, at du som nybagt forælder giver dig lidt tid nu og da til at slappe af og gøre det det du har lyst til. Så kan du nemmere være der for barnet fuldt ud, når det virkelig har behov for dig.

Gør det mere behageligt at være hjemme

Vi kommer ikke udenom, at man som nybagt forælder bruger en ret stor del af sin tid i hjemmet. Det kan godt drive den bedste til vanvid, når man har gået inde i et par dage og ikke er kommet særligt meget udenfor, udover en gåtur her og der eller en tur til det lokale supermarked. Ikke desto mindre er der muligheder for at gøre dit hjemmemiljø mere hyggeligt i disse første måneder af barnets liv.

En ting er selvfølgelig, at du sørger for at pynte godt op med hygge og varme ting, som bringer dig glæde og giver en hjemlig atmosfære. Men en helt anden ting er lugten.

Vi ved alle, at med nyfødte kommer der bleer og fra bleerne kommer der ofte en lettere ubehagelig lugt.

Der er ingen der vil kunne slappe på sofaen i et hjem, der lugter af gamle bleer.

Bleen ryger som regel i en blespand men hvis spanden ikke er af god kvalitet eller passer til dig og dit barns behov, så kan lugten lige så stille sive ud fra børneværelset og ind i resten af hjemme.

Vær kræsen

Derfor er det utroligt vigtigt, at du får valgt den rette blespand, for der er nemlig mange slags derude. Hvor ofte har du lyst til at tømme spanden? Hvor mange penge vil du bruge? Har du fået tvillinger?

Det er alt sammen spørsgmål, som gør indflydelse på hvilken spand du bør købe, så undersøg sagen grundigt, før du går ud og investerer i en.

Køb en god kvalitetspand fra starten, så du har mulighed for at nyde de dyrebare stunder af fred og ro, man har som nybagt forælder.