Skræddersyet og personlig træning vinder frem

Cykling

Artiklen er sponsoreret

De seneste år har fitness og træning været meget populært. Folk valfarter til træningslokalerne, og konkurrencen på markedet er større end nogensinde før. Det betyder også, at udbyderne af de forskellige træningsformer alle kæmper om kunderne og vil forsøge at tiltrække nye medlemmer på forskellige måder. Der konkurreres f.eks. på pris, vilkår og sammensætning i træningstilbuddene. En af de ting der især vinder frem er skræddersyet træning, som flere og flere udbydere tilbyder. Der er tale om et ikke standardiseret produkt, hvor alle kan være med, netop fordi træningen er tilpasset den enkelte. Det koster i øvrigt ikke en formue.

Træning og motion er vigtigt for din sundhed

At træne og motionere er som udgangspunkt godt for alle. Der kan dog være mennesker, der af den ene eller anden årsag ikke kan dyrke bestemte sportsgrene. Det kan f.eks. være, at helbredet er svigtende, eller at man ikke bryder sig om bestemte sportsgrene og finder de fleste former for træning kedeligt. Dog er træning godt for alle, uanset hvilket niveau man træner på. Det er godt at få pulsen op, og det er godt for både muskler og led at blive aktiveret. Det er faktisk netop dét, som menneskekroppen er skabt til.

Find den træningsform der passer dig

Når man taler om træning, er det væsentligt at finde en sportsgren, du syntes er sjov, og som du kan klare. Har du f.eks. dårlige knæ, skal du nok ikke ud og løbe, men kan måske i stedet cykle eller svømme. Du kan også vælge en elcykel, såfremt en almindelig cykel stadig er for hård for dig at komme frem på.

For at skræddersy træningen endnu mere til egne behov og ønsker, så er der mange, der anvender personlige trænere. Vælg f.eks. en personlig træner i Aarhus og få et skræddersyet program efter dine ønsker og behov. Du har løbende mulighed for opfølgning og tilpasning af din træningsplan, så den udvikler sig sammen med dig. Udgifterne er givet godt ud.

Træning er best fit frem for best practice

Den store konkurrence i fitnessbranchen kommer på mange måder forbrugerne til gode. Det er i hvert fald en god ting, at branchen har fået øjnene op for de muligheder det giver at skræddersy træning til den enkelte. Ikke alene bliver folk mere tilfredse med at dyrke motion – der opnås også bedre og hurtigere resultater. Skræddersyet træning har altså et enormt potentiale for både branchen generelt og den enkelte der får forhøjet udbytte. Det giver god mening, at man ikke kan komme alle ned i den samme træningskasse, når vi ikke er ens.