Sixpack

Sixpack

Vi har alle en sixpack, men for de fleste af os er den gemt under et lag af fedt. Har du et ønske om at synlig gøre din sixpack, så læs endelig videre!

Ved hjælp af fedtforbrændende kost, målrettet træning og søvn som er hovednøglen, får du en flad, flot og trimmet mave.

Der findes et hav af forskellige øvelser og fitness metoder for at få gang i mavemusklerne. Men hvad nytte gør det, når din kost ikke afspejler dit ønske om en flot og lækker krop? At få en sixpack, handler ikke kun om hvor mange mavebøjninger du laver. Kost har nemlig en større effekt på hvor synlige din abs er.

Vejen til en flot sixpack er i virkeligheden ikke særlig avanceret. Ved at følge nogle simple råd, er sixpacken ikke så langt væk igen. Det tager engagement, tid og tålmodighed at få en sixpack.

Vejen til en sixpack

Vejen frem for at opbygge eller synliggøre din sixpack, kræver et par ofringer. Første skridt på vejen er at få opbygget muskler. For hvorfor overhovedet kæmpe for at synliggøre sixpacken, hvis der ingen er at vise. Du opbygger muskler ved at udfører styrketræning, altså øvelser der styrker og markerer dine muskler.

Dette fører os videre til cardio træning. Du har brug for at tabe det fedt, der sidder og dækker din sixpack. Dette gøres i form af løb, cykling, ridning eller dans.

En vigtig regel for at tabe fedt, er kost. Din kost spiller en meget vigtig rolle, når det kommer til at synliggøre dine mavemuskler.

Morgenmad er et yderst vigtigt måltid. Uden morgenmad, øger du chancen for at overspise eller snacke senere på dagen eller om aftenen, hvor du ikke længere har tiden til at forbrænde din indtagelse.

Derud over bør du undgå fed mad, samt mad af stort sukker indhold. Det vil sige at som hovedregel, bør du prøve at undgå fastfood, kager, sodavand, hvidt brød og hvide ris og pasta. Hold dig i stedet til brune ris og pasta, fisk og fjerkræ og mad med højt protein indhold, samt frugt og masser af grøntsager. En sund kost er i øvrigt nødvendig for at holde et sundt indre niveau af fedt – indre fedt er tæt på umuligt at komme af med uden en sund og balanceret kost.

Læs denne artikel på Multisports-forum, om hvordan du sætter gang i forbrændingen.

Sixpack øvelser

Opbyg muskler og få en flot og lækker sixpack der med stolthed kan vises frem. Der findes et hav af øvelser der fremmer mavemusklerne. Nedenfor er samlet et lille udkast af øvelser der giver sixpack.

Planken er en af de bedste øvelser for coremusklerne. Den både styrker og træner muskler i maven og omkring rygsøjlen, så den giver en flot kropsholdig.

Russian Twist er en øvelse, der bruges til at arbejde med mavemusklerne, ved at udføre en vridningsbevægelse på underlivet. Den styrker musklerne i siden og den øvre del af maven.

Crunches er en af ​​de mest almindelige mave øvelser. Den bruges primær til træning af den øvre mave del samt træning af obliques musklen.

Superman engagerer din abs og styrker samtidig din ryg. Mange nybegyndere har ikke megen styrke i rygmusklerne, så gør det til en vane at bruge superman i din træning, således får du bedre resultater, samt en flot kropsholdig.