Sex er sundt

Sex er sundt

De her får du nogle gode årsager til, hvorfor du skal dyrke sex for at holde dig i god form både mentalt og fysisk. Det vælter frem med folk, der mener de har mirakelkuren til en sund krop og et sundt sind. Fra madeksperter til fitness-guruer. Men en ting, der aldrig har og vil slå fejl, og som er ganske gratis at dyrke, nemlig sex.

Holder dit immunsystem i takt. Det er bevist, at folk, der dyrker sex oftere, har flere af de ting i kroppen, der bekæmper bakterier, virus og andre former for sygdomme. Du bør stadigvæk gøre alle de normale ting for at holde dit immunsystem sundt. Sex er sundt.

Gør din libido bedre. At have mere sex vil øge din blodtilførsel og elasticitet for kvinder, og dette vil gøre, at du vil have mere af det. Hvis man ikke har en sexpartner, kan man bruge sexlegetøj. Der findes meget forskelligt sexlegetøj; bl.a. dildoer, vibratorer, lommefisser, osv. Du kan få dildoer i alle størrelser, former og udseende. Vælg en der passer til dig. Og øg din libido på egen hånd!

Som kvinde vil det forbedre din blærekontrol. Når du dyrker sex, så træner du musklerne omkring, der er essentielle for at kunne kontrollere sin blære. Derudover har nogle undersøgelser også vist, at sex sænker dit blodtryk. Det viser, at sex er sundt.

Som sagt så tæller det som motion. Sex er sundt. Det vil dog ikke kunne erstatte en løbetur, men det tæller stadig. Det kommer også an på, hvor meget man bevæger sig imens, hvor meget man sveder og bruger musklerne osv.

På Sexshop.dk finder du et stort udvalg af sexlegetøj!

Sex er sundt: Specifikke fordele for mænd

At dyrke sex har ikke kun fordele for kvinder. Mænd kan derimod også nyde sig af nogle specifikke fordele ved at dyrke sex for dem. Når du dyrker sex, så mindsker du risikoen for at få prostatakræft. En undersøgelse viser, at mænd der får mindst 21 udløsninger om måneden er under mindre risici for at få prostatakræft. Og her behøver du heller ikke en partner for at gøre det. Mænd kan også klare sagerne selv. Hvis du vil have hjælp til det, så findes der også sexlegetøj til mænd, der kan hjælpe med det. Dog er det ikke hundrede procent klart, at sex var årsagen til den mindre risiko for at få prostatakræft. Der kan også være andre grunde. Det skader dog ikke at dyrke sikker sex!