Sådan træner du fodbold hjemme i haven

fodboldmål

Hvis du er bidt af en gal fodbold, så er du helt sikkert vild med alle aspekter af den sjove sport. Du elsker at gå til fodboldtræning, du elsker at se fodbold i fjernsynet, du elsker at læse om stjernerne, at spille med vennerne og ikke mindst at træne selv.

Og træning er et af de absolut vigtigste aspekter, når det kommer til at blive god til fodbold. Hvis du drømmer om at spille i mange år og måske endda blive rigtig god, så er det ikke nok kun at træne, når du er sammen med dine holdkammerater.

Derfor er det fedt at træne hjemme

Man kan foretage træningen mange steder. Nogle hyrer en privat træner, andre går i træningscentret, og andre igen finder alternative løsninger. For det er ikke alle, som har råd eller tid til træning hos en privatperson eller et fitnesscenter.

Og hvad gør man så? Man tager da bare træningen i egne hænder og arbejder med den derhjemme. Har man en have – selv en lille plet med grønt kan gøre det – og en fodbold, kan man komme rigtig langt. Og det er fedt at styre træningen hjemmefra, for her kan man selv bestemme øvelser og tidspunkt.

Optimér hjemmetræningen med et fodboldmål

Med bolden og et par sko på fødderne kan du komme langt med din træning. Du kan øve dribling, spark og ikke mindst kondition, når du løber rundt med bolden. Men denne form for træning kommer også til kort, for den udvikler ikke særlig meget teknik.

Derfor er det en god idé, hvis du anskaffer dig et fodboldmål eller to til haven. Det behøver ikke være fodboldmål i klassisk størrelse. Målene kan tilpasses til havens størrelse, så de passer til de rammer, du har at træne på.

Her kan du finde gode fodboldmål

Men hvor skaffer du et godt fodboldmål henne? Det er rimelig nemt at finde de helt billige og basale modeller i supermarkeder og legetøjsbutikker. Men skal du have en optimal træning, så skal du også sørge for at skaffe dig fodboldmål af god kvalitet.

Disse kan du godt finde i nogle butikker, men det er langt nemmere og hurtigere at give sig til at lede på nettet. Her kan du nemlig finde et langt større udvalg, langt billigere priser og en generelt højere kvalitet. På nettet kan du få masser af information om højde, bredde, dybde og materialer.

Træn med andre

Som sagt kan du altså komme enormt langt med en bold, et par sko og et fodboldmål. Her kan du tilbringe mange timer alene i haven med at øve, optimere og presse dig selv. Men skal du blive rigtig god, så kan du med fordel involvere andre.

At spille mod en holdkammerat, en ven eller et familiemedlem giver dig nemlig noget ekstra. Her presser du typisk dig selv mere, end du ellers ville gøre. Desuden kan du komme ud for uventede handlinger, og det er vigtigt at kunne reagere godt på disse, hvis du vil være god til fodbold.