Sådan kommer du i form efter din barsel

Sådan kommer du i form efter din barsel

Det er en utrolig stor kamp at tabe sig. Det kan især være hårdt, når du lige har født. Du kan sikkert tydeligt huske, hvordan du så ud før du blev gravid. Nu har du bare nogle ekstra kilo, som bare ikke vil gå væk igen, siden du fødte.
Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du er fortvivlet omkring, hvordan du kommer i form igen.

Du kan også læse mere her og tabe de ekstra kilo.

Få lavet et træningsprogram

Når man gerne vil tabe sig, så kan det være en rigtig god ide at lave et træningsprogram. Det gør det mere overskueligt at holde styr på ens træning i en travl hverdag især med en lille nybagt baby.
Du kan selv vælge, hvor meget træningen skal fylde i hverdagen, så du også har tid til de andre ting, du skal nå.
Der findes mange personlige trænere derude, som kan være klar på at lave det ultimative program til dig.
Uheldigvis kan det være en dyr fornøjelse. Men det behøver ikke stoppe dig. Med lidt research på nettet, så kan du hurtigt få guides og rådgivning helt gratis, så du kan lave dit eget træningsprogram.
Du kan både træne derhjemme med dit træningsprogram eller melde dig ind i et fitnesscenter og tilføje en masse maskiner til programmet.

Men en god huskeregel er at vælge det, som du finder nemmest for dig. Er det nemmest at tage en tur i fitness et par gange om ugen? Kender du sig selv nok til at vide, at du ikke kommer afsted og finder det mere effektiv bare at træne i hjemmet?

Kosten er en vigtig faktor

Selvom at træning er en bærende faktor for at tabe sig og især at komme i form, så spiller kosten også en afgørende rolle. Derfor kan det være en god ide at lave en kostplan. Igen kan en ekspert tilbyde dig en passende kostplan til dig, men det er igen også muligt selv at lave eller finde en på nettet.
Der findes mange former for, hvordan kosten skal tilrettelægges. Derfor bør man undersøge forskellige kostformer, så du kan finde den, som er bedst for dig. Er du mest til en traditionel slankekur med optælling af kalorier? Eller måske en 5/2 kur er den, som vil passe bedst til dig? Det kan virkelig godt betale sig at undersøge de forskellige former for at gøre det nemmest for dig at komme i form igen.

En sjov træningsform – Træn med din baby

Når man har gået rundt og passet sin lille nyfødte igennem de første måneder, så kan det godt være en smule svært at skulle afskille sig fra babyen.
Derfor kan det være en lille sjov ting at begynde træningen med sin lille nyfødte. Det er den sødeste lille kettlebell. Du kan træne næsten alle dele af kroppen med din lille nye som vægt. Squats, sit-ups, lunges eller noget helt fjerde. Mulighederne er der mange af med din lille nye kettlebell.