Massér dig selv med en massagepistol

massage

De fleste af os kan blive enige om, hvor tiltrængt en ordentlig omgang massage af og til kan være. Professionelle massører koster dog ofte mere, end vi egentlig har lyst til at bruge på denne luksus. Heldigvis behøver du i dag ikke at opsøge en professionel, når din krop trænger til en massage. Rigtig mange mennesker vælger i stedet selvmassage som alternativ. Og selvmassage klares bedst med en god massagepistol

Hvad er en massagepistol?

Massagepistolen er et ret nyt fænomen, og navnet er egentlig lettere misvisende. Massagepistolen skyder selvsagt ikke med skarpt, men den har fået navnet, fordi den ligner en pistol eller en form for elværktøj. Når den er tændt, lyder den også som ét af de værktøjer, du har i din værktøjskasse.

De fleste massagepistoler sælges med mellem fire og seks forskellige hoveder, som du nemt kan skifte ud efter behov. Fælles for alle massagepistoler er også, at de er trådløse og nemt transportable. Dét gør, at du kan bruge din massagepistol, uanset om du sidder i sofaen, kører i tog eller venter på bussen. Mange mennesker vælger også at tage deres massagepistol med på arbejdet, så de kan bruge massagepistolen i frokostpausen og lindre nogle af de nakkesmerter, man ofte døjer med, når man arbejder på kontor. 

Hvordan bruger jeg en massagepistol?

Massagepistolens store popularitet skyldes blandt andet, at den er super nem at bruge. Når du trænger til en massage, vælger du først dét hoved, der bedst egner sig til netop denne massage. Derefter tænder du pistolen og vælger, hvor intenst den skal pulsere. Til sidst peger du den mod dét punkt, der er ømt.

Når du bruger en massagepistol, skal du være opmærksom på at flytte den ganske langsomt. Hvis du farer rundt på det ømme område, skal du ikke regner med, at massagepistolen har en positiv effekt. Finder du et særligt ømt punkt, bør du blive på punktet, indtil du kan mærke, at det begynder at løsne sig.

Hvad kan en massagepistol hjælpe mig med?

Overordnet set kan en massagepistol hjælpe med smertelindring, med at løsne dine muskler og med at opnå en større blodgennemstrømning i din krop. Massagepistolen er særligt nyttig før træning, under pauserne i dine træningssessioner og efter træningen. Hvis du er en flittig fitnessgænger, er massagepistolen derfor så godt som uundværlig i dit inventar af træningsudstyr.