Gør dine negle smukkere

Negle i en salon

Hvis man elsker at bruge tid på sig selv og føle sig godt tilpas, så kan neglene være en stor del af det. Det er måske en simpel ting for mange, hvor man bare ønsker at holde dem rene og korte. Men for andre kan det være en hel oplevelse at skulle vælge den helt rette farve og længde. 

Så hvis man gerne vil have de helt perfekte negle, så kan det godt betale sig at få det gjort professionelt. Der får man nemlig mange spændende muligheder og der er ingen kreative begrænsninger. Med bedre udstyr og mere erfaring kan de helt klart give en nogle meget smukke negle.

neglelak hjemme

Perfekte negle til træningen

Pæne og lakerede negle er ikke noget, der kun er eksklusivt for folk, der ikke laver særlig mange forskellige ting. Man kan nemlig sagtens have et pænt sæt negle og stadig være aktiv. Det gælder blandt andet fitness. 

Hvis man er glad for at løfte en hel del, men stadig gerne vil have flotte negle, så skal man ikke være bange for at få dem lavet. Et sæt negle, der er lavet ordentligt, kan nemlig holde længe også hvis man træner. Det er altid rart at føle sig godt tilpas i løbet af en træning. 

Brug pengene mere effektivt

Når man bruger mange penge på at få sine negle ordnet, så kan man nemlig lige så godt gøre det selv. Det er mange penge, hvis man hele tiden skal holde dem ved lige. 

Derfor kan man bruge sine penge meget mere effektivt, hvis man netop vælger at investere i forskelligt udstyr og lære det selv. Det kan nemlig meget hurtigt komme til at betale sig og så kan man bruge en helt masse tid på det.

Gør dem stærke med den rette lampe 

Det kan kræve mange forskellige ting at lave flotte negle derhjemme. Men hvis man gerne vil være sikker på at det holder i længere tid, så kan det være en fordel at investere i en lampe. Med en UV og LED lampe kan man nemlig få neglelakken til at blive hårdere og derved holde længere. 

Der kan være mange forskellige at vælge imellem, men hvis man gerne vil sikre sig en god en af slagsen, så kan man vælge en effektiv Rainbow Blue UV/LED-lampe 48W ALLLE LUX 5.

Ordnede negle med lampe

Lav neglene selv

Ved at lave neglene selv kan man ikke kun gøre det meget billigere og spare sig selv en masse penge. Men det er også muligheden for at lære sig selv noget nyt og spændende. 

Det at skulle lægge neglelak på og bruge tiden på at gøre det perfekt, kan nemlig være rigtig god øvelse. Så hvis man gerne vil lære sig selv noget, der kan gavne både en selv og andre, så bør det helt klart være at lave negle selv.