Balance i krop og sind

find din hverdag

Hvis du går op i din sundhed, så kan du ikke kun fokusere på træning og diæt. Det er mindst lige så vigtigt, at du har dit mentale helbred med dig. For hvis du går med tunge tanker, så kan det være svært at finde energien og motivationen til at komme i træningscentret og lave de sunde, lækre måltider om aften. 

for mange tanker

Det lave selvværd

Negative tanker kan ramme alle. Den travle hverdag kan virkelig være hård på selvtilliden. Først er chefen utilfreds, så er kæresten sur over rodet i køkkenet, og før du ved af det, så kan du næsten ikke komme ud af sengen om morgen. Sådan skal det ikke være!

Sundhed er nemlig ikke kun din krop og dine spisevaner. Dit sind skal have lige så meget opmærksomhed og omsorg, som resten af dig. Derfor er det vigtigt, at du søger hjælp, hvis du synes, det er svært at slippe de negative tanker. De skal ikke styre dig!

Der er heldigvis mange redskaber, når det kommer til at forbedre dit mentale helbred. Nedenunder vil du blive præsenteret for en slags terapi, der kan sætte skub i selvtilliden igen. 

Husk! Der skal være balance i både krop og sind. 

Metakognitiv terapi

Metakognitiv terapi er en skånsom løsning på svære problemstillinger. Den går ind og hjælper dig med at ændre adfærdsmønstre og tankestrategier frem for at tvinge dig til at bruge årevis på at prøve at finde roden af problemet. Det er nemlig ikke nødvendigt! Ved hjælp af metakognitiv terapi kan du lære, at din opmærksomhed er meget mere fleksibel, end du tror. 

Tanker, idéer og følelser er alle flygtige indtryk, som du kan lære at lade suse forbi, uden at de skal have en effekt på dit humør eller din hverdag. 

Terapien kan tilpasses din specifikke situation, så du kan få den bedste mulige hverdag. 

 balance mellem krop og sind

Her er der hjælp at hente

Hvis du gerne vil starte dit forløb, så kan du her finde psykologhjælp. Denne klinik specialiserer sig i metakognitiv terapi, og de kan hjælpe dig på vej på din rejse til bedre mentalt helbred. Du fortjener at få overskuddet og den gode selvtillid tilbage, så du igen kan bruge din tid på det, der virkelig gælder. 

Så hvis du går med tanker om at få en hjælpende hånd, skal du bare følge linket ovenover. Sådan kan du nemlig få din hverdag – og dit mentale helbred – tilbage og igen få balance mellem krop og sind.