Ikke råd til træningsmaskiner? Her er løsningen

Ikke råd til træningsmaskiner? Her er løsningen

Du kender helt sikkert følelsen: Du vil gerne træne og holde dig sund og slank, men det er altid lidt mere besværligt at tage sig sammen og gå ned til fitnesscenteret hver gang. Det ville være meget lettere at kunne træne derhjemme – på den måde vil du både kunne spare en masse tid og besvær. Men muligheden og udvalget af træningsmaskiner og udstyr er bare ikke det samme hjemme, som hvad det lokale træningscenter kan tilbyde. Det er ikke helt billigt at anskaffe sig sin egen romaskine eller løbebånd til hjemmetræningen. Der findes dog en løsning, hvor du med lethed kan anskaffe dig dit eget lille træningscenter. Køb derfor produkterne på afbetaling og spar penge sammen til afdragene, for eksempel ved at spare på din a-kasse.

Køb på afbetaling – derfor er det en god idé

Træningsudstyr er ofte meget dyre at investere i. Der findes løbemaskiner til 5.000 kr. men også til 15.000 kr. Langt fra de fleste mennesker har rådighed i deres budget til at købe et løbebånd for så mange penge. Hvis du er én af dem, der på nuværende tidspunkt ikke har råd til at købe den træningsmaskine, som du ønsker dig, kan du med lethed købe produkterne på afbetaling. Der findes mange danske webshops, der sælger varer og produkter på afbetaling. Afbetaling er en måde, hvorpå du kan dele det fulde beløb op i mindre bidder i stedet for at betale det hele på én gang. Når du køber på afbetaling, låner du penge fra et eksternt firma. Det kan eksempelvis være igennem én af de mest benyttede firmaer, Viabill. Viabill samarbejder med flere forskellige danske websider indenfor sport og fitness, som for eksempel BilligFitness, Apuls og Fit4Fight mm. Med køb på afbetaling kan du anskaffe dig lige de træningsudstyr, du mangler og ønsker, også selvom pengene ikke er til det lige nu.

Spar penge i dit budget og vælg FTFa

Skulle du være i den uheldige situation, at det er svært at finde rådighed i dit budget til at betale afdragende, kan du gøre rådighedsbeløbet større, blandt andet ved at spare penge på din a-kasse. A-kasse kan godt være dyre at betale til hver måned. Der findes dog billige og gode a-kasser på det danske marked, én af dem er FTFa. FTFa kan tilbyde dig en billig og professionel a-kasse til kun 442 kr. om md. FTFa giver dig en a-kasse for alle ligegyldig branche og faggruppe, om du har et arbejde og mangler karrierevejledning, eller hvis du står arbejdsløs og skal have hjælp til CV og jobansøgning. FTFa lægger særlig vægt på god service, herunder udbetaling af dagpenge og efterløn. Derudover har de stor fokus på, at deres jobrådgivning er af god kvalitet. Da FTFa er en stor a-kasse med mange til at dele omkostningerne, betyder det for dig, at du kan få en lavere pris som medlem. Spar derfor penge hver måned og få råd til at købe din længe ønsket romaskine, så du kan komme i dit livs form hjemme.