Hvorfor din næste ferie skal være en sportsrejse

Cykelferie

Danskerne valfarter i disse dage på ferie. Lufthavnene er stoppet til randen med glade passagerer, der er ivrige efter at komme ud i verden og slappe af ved poolen eller stranden. Men selvom ferie er lig med afslapning, har der i de seneste år været en stigende efterspørgsel på sportsrejser. Og der er da heller ikke noget, der taler imod sådan en rejse.

Aktiv ferie for dig der elsker motion

Der er et utal af fordele ved at vælge en sportsrejse. For det er selvfølgelig vigtigt, at du holder den form, du har knoklet sådan for, ved lige, samtidig med at du får slappet af. Rigtig mange rejseselskaber udbyder pakkerejser, hvor motion og ferie kombineres. Hotellerne tilbyder gode muligheder for at dyrke den sport, du gerne vil, om det så er golf, tennis, løb eller fitness.

Er du golfinteresseret, finder du et kæmpe udvalg af lækre golfbaner overalt i verden, og en del destinationer har specialiseret sig i at have golfbaner i en klasse for sig. Er du mere til tennis, er der ligeledes mange muligheder for at udfordre vennerne eller kæresten og blive gruppens svar på Caroline Wozniacki. Elsker du at spille tennis på grus eller græs, er det sydlige Europa måske lige stedet for dig, da sæsonen er væsentlig længere end i Danmark. Du kan praktisk talt spille tennis året rundt.

Køb en pakkerejse og lad ikke flyforsinkelser ødelægge din ferie

Har du bestemt dig for, at du skal ned og nyde sol, strand, golf og tennis, er der ikke noget, der kan ødelægge en god ferie som en flyforsinkelse. Det kan derfor være en rigtig god idé at bestille rejsen som en samlet pakkerejse. En pakkerejse er nemlig meget nemmere at få erstatning for, hvis noget skulle gå galt. Bliver du uheldigvis ramt af forsinkelser eller aflysninger, kan du rette henvendelse til rejseselskabet og få kompensation den vej fra.