Hvis 19-årige Daniel kan holde træningen oppe – Så kan du også

dreng der svømmer

Hvad tænker du hvis en 19-årig gut både driver en af danmarks hurtigstvoksende virksomheder med to af danmarks mest omtalte investorer ombord, går i gymnasiet og ellers samtidig prioterer venner og familien? Og faktisk oveni det svømmer 5 til 6 gange om ugen? Du tænker nok det er umuligt – men det er altså ikke tilfældet for Daniel. Så hvis han kan, så bør du også vel. Heruunder giver han dig opskriften på hvordan har gjort dette gennem de sidste 3 år.

At koordinere som Daniel gør i det daglige kræver disciplin og ikke mindst vilje. For når man for alt i verden gerne vil nå flere forskellige ting her i livet, så kræver det rigtig meget af en selv.

Det kender du helt sikkert også til?

Måden Daniel når det hele på, får du her hans opskrift på:

1. Fokuser på det du skal.

Når Daniel går i skole fra 8 til 15 alle hverdage, så går han i skole der. Det betyder han ikke svarer på mails fra virksomheden eller bruger tiden på Facebook. Når han tilgengæld er færdig i skolen, så pakker han lektierne væk og fokuserer udelukkende på virksomheden. Når klokken så nærmer sig 20, så står svømmetræningen for døren, som altid ses som hans frirum væk fra alt det andet. På den måde når han langt hen af vejen det han vil/skal – istedet for alt muligt lige gyldigt.

2. Lav en ny plan for hver dag

Lige inden Daniel går i seng hver aften, så tager han lige 5 minutter, hvor han skriver ned hvad skal huske og lave dagen efter. Det kan både være deciderede opgaver, der skal færdiggøres, men også små ting som at han skla overføre x kroner til en på mobilepay. På den måde får han alle tankerne væk fra hovedet, så det er tømt når han skal til at sove umiddelbart efter.
Dertil ved han også hvilke opgaver han skal nå i løbet af dagen, så han aldrig sidder uden at vide hvad der er vigtigt at der bliver lavet. Af den grund minimerer han også såkaldt spildtid, som bare bliver brugt på facebook eller Instagram. Noget som ellers kunne stjæle alverdens tid.

3. Prioterer det der gør dig glad.

Et spørgsmål Daniel altid stiller sig selv er: “Hvad gør man glad at lave i dag?”. Hvis svaret på det er at være sammen med vennerne eller det en anden dag er at være sammen med familien, så er det det han prioterer i løbet af dagen. På den måde opretholder han altid at lave det han har lyst.

Så kom vi igennnem. Håbet er at du kan bruge disse tips til selv at planlægge din egen travle hverdag med både træning, arbejde og familie på den bedst mulige måde.