Hold en pause fra træningen – 3 hyggelige ting du kan lave på dine hviledage

Kom ud i naturen

Har du en hverdag, der er fyldt med træning, og hvor der ikke altid er tid til at være sammen med familien eller med kæresten? I denne artikel kan du finde inspiration til hyggelige ting, som du kan lave sammen med familien eller kæresten på dine hviledage fra træningen.

Hviledage er vigtige

Hviledage er utrolig vigtige. Mange nye træningsentusiaster begår den fejl, at de træner alt for meget. Det kan kroppen slet ikke holde til, og de risikerer også at miste lysten, fordi de ikke får en pause. For at kunne fastholde motivationen, kan det være godt at komme væk fra træningscentret og bruge tid på noget andet – gerne et par gange om ugen. Samtidig så har kroppen brug for hvile for at kunne opbygge muskler. Overtræner du får din træning blot negativ effekt. Et gammelt ordsprog siger, at det er på dine hviledage, at du flytter dig.

Tag på shopping

Hvem elsker ikke at shoppe? Shopping er en rigtig hyggelig aktivitet, som du kan lave både med din kæreste eller med hele familien. I kan for eksempel tage af sted på en af de større shoppingdage som Black Friday, hvor I kan finde et hav af gode tilbud. Hvem ved, måske kan du finde et par gode tilbud på noget lækkert træningstøj? For at gøre dagen ekstra hyggelig, kan I tage til en anden by. Der er altid Black Friday arrangementer i mange af de største danske byer, hvor shoppingcentre holder længe åbent. Ud over Black Friday er det også rigtig hyggeligt at tage på shopping i juledagene. Her kan shoppingen forenes med varme drikke, julemusik og brændte mandler.

Kom ud i naturen

Træner du meget i fitnesscenter, kan det være forfriskende at komme en tur ud i naturen. Uanset hvor du bor i Danmark, vil der helt sikkert være nogle smukke natursteder i omegnen. Det kan være en skov, en strand eller måske et kalkbrud? At komme ud i naturen er også en god måde stadig at holde musklerne i gang på. Du skal selvfølgelig huske at slappe af på dine hviledage, men det har aldrig skadet nogle at gå en tur.

Biografen

En tredje ting du kan lave din partner eller din familie er at tage en tur i biografen. Igen er det noget, hvor du kommer ud fra træningscentrets fire vægge. Det gavner både din motivation, og du får mulighed for at restituere. Bruger du cheat days, er det også en god mulighed for at få spist en masse slik, popcorn og drukket noget sodavand. Som et alternativ til biografen, kan I også tage ud at se en fodboldkamp eller en anden sportsgren live. En tur i biografen kan for eksempel efterfølges af en tur på en god lokal restaurant.