Guide til en sund hverdag med plads til forkælelse

Kajak

Betalt indhold

En sund hverdag indebærer masser af motion og sund kost. Det er du formentlig indforstået med, hvis du drømmer om at komme i bedre form og få en mere veltrænet krop. Desværre forholder det sig sådan, at mange motionister mister motivationen efter kort tid. Der kan være forskellige logiske grunde til, at man mister motivationen. Det kan for eksempel skyldes, at man kører træt i de samme rutiner dag ind og dag ud. Dette kan du heldigvis let undgå ved at huske at forkæle dig selv.

Selvforkælelse kan praktiseres på mange forskellige måder. Du kan for eksempel forkæle dig selv ved at tage til massør eller ved at købe nyt makeup. Det kan også være, at du forbinder selvforkælelse med at spise kilovis af slik og chips. Sidstnævnte form for selvforkælelse kan dog ikke anbefales, hvis man drømmer om at komme i topform. Her bringer vi en guide til en sund hverdag med plads til forkælelse.

Gør dit hjem træningsvenligt

Et træningsvenligt hjem er et hjem med plads til maskiner og udstyr.

Det bedste ville selvfølgelig være, hvis du kunne indrette et decideret træningsrum, men det kan naturligvis kun lade sig gøre, hvis du har et ubenyttet rum i hjemmet. Længes du efter mere plads, så søg lejebolig på nettet. Alternativt skal du indrette et lille træningshjørne i din stue, hvis der er plads til det.

Med træningsudstyr og træningsmaskiner i hjemmet kan du træne uanset tid og sted. Du slipper desuden for at bevæge dig udenfor for at besøge det lokale fitnesscenter.

Und dig selv og din krop nogle træningsfrie dage

Man behøver ikke at træne hver eneste dag for at komme i form.

Det kan de fleste sportsatleter såvel som motionister nikke genkendende til. Faktisk er der en vis risiko forbundet med at træne hver dag. Du risikerer nemlig at pådrage dig skader, overanstrengelser og diverse skavanker, hvis du aldrig giver din krop ro. Derfor anbefaler vi, at du for din krops skyld under dig selv nogle træningsfrie dage. Du kan evt. nøjes med at træne hver anden dag.

Spar tid på madlavningen med take away

Take away mad kan være – men er ikke altid – usundt.

Du føler dig formentlig ikke sund, når du sætter tænderne i de lækre spareribs fra Bones, men din krop tager næppe skade af lidt spareribs. For at holde fast i den sunde bølge kan du foruden amerikanske spareribs evt. bestille en bagt kartoffel og en bakke salat med fedtfattig dressing. Så er du sikret et festmåltid uden lige.