Find gode gaver til træningsnørden

gave til træningsnørden

Er du gift eller kæreste med en træningsnørd? Er din ven besat af træning? Eller har du et familiemedlem, som altid er ude og lavet noget aktivt? I så fald vil den perfekte gave til en af disse personer involverer noget med træning. Men hvad skal du lige give, hvis du ikke selv ved en dyt om træningens verden? Frygt ej, her må du nogle tips og ideer til gode gaver, som du kan give til træningsnørden. Og hvis du vil have endnu mere inspiration, kan du klikke her.

Et pulsur til nørden, som kan lide at måle sine resultater

Enhver person, som kan lide at få pulsen op, vil elske at få et pulsur. Et pulsur kan bl.a. måle ting som distancer, hastighed, kalorieforbrænding og hjerterytme afhængig af, hvilket ur du køber. Pulsure kan fås i mange forskellige prisklasser, hvor de mest avancerede selvfølgelig koster mest. Her skal du finde ud af, hvad modtageren af pulsuret har behov for. Skal personen fx kunne have det på under vand, eller er det vigtigt, at batterilevetiden er lang. For de fleste personers vedkommende kan du sagtens nøjes med at give et pulsur med de mere basale funktioner, da mange alligevel kun benytter sig af disse

Træningstøj til nørden, som har et højt aktivitetsniveau

Man går aldrig galt i byen med at købe træningstøj til en person, der træner meget. Hvis man har et højt aktivitetsforbrug, har man også et stort forbrug af træningstøj, da sådan noget konstant skal vaskes. Hvad med at give et par løbetights, træningssokker, en svedtransporterende trøje eller en træningsjakke? Afhængig af årstiden kan du jo finde noget, som passer til vejret. Dvs. at om vinteren skal du købe tøj som helst er vand- og vindtæt, og som kan holde på varmen. Og om sommeren skal du købe tøj, som er let og luftigt, så personen ikke dør af hedeslag.

Træningsudstyr til fitnessnørden

Fitness har vundet indpas hos mange danskere. Men skal modtageren af gaven have mulighed for at træne derhjemme også, så han eller hun kan vedligeholde sin træning når som helst, så er træningsredskaber vejen frem. Du kan jo købe nogle håndvægte. Her er det dog en god ide at finde ud af, hvilken vægt personen træner med, så du ikke kommer til at skyde helt forkert, og vægtene ikke kan bruges.

Du kan også købe en kettlebell. Et redskab som er blevet meget populært inden for de seneste år, og som mange ynder at træne med. Et fitnessband er også et perfekt træningsredskab, da det er meget alsidigt. Det består blot af et elastisk bånd, som giver personen uanede træningsmuligheder. Derudover er det redskab lidt mere skånsomt, og passer især godt til personen, som er skadet.