Få råd til mere og bedre træningsudstyr

træningsmål

Det er en kendsgerning, at rigtig mange aktive danskere opgiver drømmen om at indrette deres eget hjemmefitness, fordi de forestiller sig, at det er en meget omkostningsrig affære. Her er vi dog nødt til at pointere, at man sagtens kan indrette et veludstyret hjemmefitness uden at investere mere end 10-15.000 kr.

En ting er at finde plads til en masse træningsudstyr. En anden er at finde penge til det ønskede udstyr. Skal du have noget ud af din træning, kommer du ikke uden om at anvende diverse udstyr, men hvor skal pengene til udstyret komme fra? Dét sætter vi fokus på i dag.

Brug penge fra din opsparing

Det er altid rart at have en opsparing, hvad enten man sparer op til et hus, en bil eller et hjemmefitness. Derfor vil vi råde dig og andre til at lægge lidt penge til side hver måned – for eksempel 500 kr. om måneden.

Råder du over en mindre opsparing, kan du overveje at bruge hele eller dele af opsparingen på at finansiere dine kommende køb af udstyr og maskiner. At indrette et hjemmefitness er måske ikke den bedste investering set med økonomiske briller, men det er til gengæld en fantastisk investering i dit helbred. Et sundt helbred kan potentielt set spare dig for mange penge, da du med al sandsynlighed kan reducere dine udgifter til medicin, behandlinger, kosttilskud osv.

Optag et lån

Lige meget om du er kommet frem til, at dit ønskede fitnesslokale koster 5.000, 10.000 eller 15.000 kr. at indrette, så kan du få hjælp til finansieringen gennem et låneselskab. Lendon tilbyder tre forskellige låneydelser bestående af kassekredit, kviklån og afdragslån. For dit vedkommende vil det nok være mest interessant at overveje en kassekredit eller et afdragslån, idet et kviklån næppe rækker til et komplet fitnesslokale.

Med en kassekredit fra lendon.dk kan du låne op til 15.000 kr. De penge kan du bruge på træningsudstyr, træningsmaskiner, træningstøj eller noget helt fjerde. Ingen blander sig i, hvad du bruger pengene på.

Som ny kunde kan du lige nu låne gebyr- og rentefrit i 30 dage.

Kvalitet er billigst – på sigt

Slutteligt vil vi gerne opfordre dig til at købe kvalitetsudstyr, så du ikke skal bruge penge på nyt udstyr om et halvt år, fordi det gamle udstyr allerede er gået i stykker.

Kvalitet er billigst af den simple grund, at det holder bedre. Af følgende grund kan det godt svare sig at betale lidt ekstra for at få fingrene i kvalitetsudstyr. Titan, Kettler og Abilica er nogle af de brands, du kan kigge nærmere på.