Få bedre balance med en træstok

træstok

Har du, eller et familiemedlem, problemer med balancen? Der kan være mange årsager til, at ens balance bliver værre med årene. For nogle skyldes det ubalance i ørene, nedslidte knæ eller forskellige typer af sygdomme, der giver rysteproblemer. Uanset hvad grunden til din ubalance er, kan det afhjælpes på flere måder.

Vidste du, at en træstok kan tage toppen af den dårlige balance? Eller vidste du, at en træstok kan være med til at give glæden ved at gå tilbage igen og gøre dine gåture længere? Læs mere om træstokke herunder.

Værn om din balance og dit helbred

Træstokke er ikke kun for gamle mennesker. Træstokke henvender sig til alle, som har vanskeligheder ved at gå korte såvel som lange distancer. Hvis du føler, at du godt kan bevæge dig udendørs, men at du let bliver usikker på din gågang, kan en træstok hjælpe dig langt hen ad vejen. En træstok bidrager bl.a. til, at du får selvsikkerheden i din gågang tilbage. Træstokken giver dig frihed til at gå, hvor du vil, og hvornår du vil. Du vil opleve, at du kan gå længere distancer. Jo mere du går, jo mere vil du styrke dine ledbånd og din benmuskulatur.

Har du inden for den sidst tid oplevet at have problemer med din balance? Balanceproblemer kan forekomme i alle aldersgrupper, selvom det hyppigst ses hos ældre mennesker. Men yngre folk som f.eks. har haft slemme hjernerystelser, kan også komme ud for at døje med balanceproblemer. Derudover kan folk som har knæskader, gigt eller andre former for udfordringer i ben, knæ eller fødder, også opleve balancebesvær. Heldigvis kan en træstok give en bedre balance til folk, der har et moderat problem med balancen.

Træstokken er både funktionel og stilet

En træstok er først og fremmest funktionel. Det er et praktisk objekt, som skal hjælpe med at få balancen på rette spor. Samtidig kan træstokken være en luksusvare, som grundet dets materiale kan variere i pris og udseende.

Træstokke laves som regel af løvtræ. Løvtræer er, modsat nåletræer, hårdere og mere modstandsdygtige over for slag. Der findes et hav af forskellige former for løvtræer. Det er især populært med træstokke i mørke træsorter. Der findes træstokke i mange typer træsorter, f.eks. kirsebærtræ, egetræ, mahogni m.m. er blot nogle eksempler, og søger du en luksus stok i træ, kan du klikke lige her og finde den rigtige træstok til dig.