Er din bolig optimeret til hjemmetræningen?

Kvinde dyrker Yoga hjemmefra

Hjemmetræning er blevet et kæmpe hit. Hvor let det er, er gået op for mange. Der ingen månedlige abonnementer og transporttiden spares. Er du også blevet grebet af denne trend, eller sidder du og bliver det, bør du sikre dig, at dit hjem er optimeret –

egentligt ikke kun til træning, men i det hele taget. 

Elektriker fikser stikkontakten

En lille anekdote

Lone havde haft en stressende uge, så måske var det derfor, at hun glædede sig ekstra meget til endelig at have tid til hjemmetræningen den dag. Det hjalp altid lidt på humøret. 

Fuldt omklædt, klar til en tur på yogamåtten, gik Lone i træningsrummet. Hun lagde hånden på stikkontakten og indså, at knappen sad fast. Hun kaldte på sin mand, men heller ikke han kunne få den til at fungere. Dog vidste han, hvad de skulle gøre. De skulle ringe til Fjordens El

Hurtigt kom en venlig lærling, klar til at hjælpe. Ligeså rar, som han var, ligeså hurtig var han til at fikse problemet. ”Sådan,” sagde han med et smil, ”så er huset også klar til hjemmetræningen.” Han ønskede familien en god aften, og det blev det da også. Nu kunne Lone frakoble, derefter gå i bad og så nusse om sin mand – med glæde og selvtillid efter en god omgang sved på panden. 

Udstrækning og velfungerende el-apparater

Vil du vide mere om den venlige elektriker?

Fjordens El er et el-firma, hvis største fordele er vægten på god kvalitet, service og rådgivning. Faktisk kan de prale med at have vundet Årets El-installatør hele fem gange. Det vil sige, at hvis du en dag bliver forhindret i hjemmetræningen grundet el-problemer, står de klar. Lyder det som noget, du gerne vil helgarderes med, læs mere om Fjordens El her. Så ved du, hvad du skal gøre for at optimere dit hjem.