E væske hjælper dig med dit rygestop

e-cigaret, e-væske, rygning med damp

En E cigaret er et godt alternativ til smøgerne og kan hjælpe dig med dit rygestop. Når du har fundet den rette E cigaret, har du yderligere brug for E væske. E væske fås i et væld af variationer og der findes helt sikkert også en smag der passer dig. E væsken kan have forskellig nikotin styrke, således at du kan mindske mængden af nikotin i takt med dit rygestop. Find frem til hvilken E væske du ønsker, med eller uden nikotin af forskellig styrke, neutral eller med en kraftig aroma. Udvalget er stort og der findes med garanti en E væske til dig. 

E-cigaret, no smoking

Hvad består E væske af? 

E væske er den substans der giver dig den ønskede smag og eventuel effekt i din E cigaret. Udover vand, består E væske også af forskellig aroma, glyceroler med mere og eventuelt nikotin i forskellig styrke. En e væske kan være neutral eller have en smag. Det er vandet i E væsken der omdannes til damp når du inhalerer fra din E cigaret. Glycerin har betydning for konsistensen af E væsken og med glycerin holder væsken i din E cigaret længere. Smagsstoffer og aromaer kan være tilsat E væsken. Der findes et væld af smagsnuancer, som kan være tonet eller stærkt dominerende. Langt de fleste aromaer der er tilsat E væsken er naturlig og uden E numre. Nikotin kan være tilsat i nogle af E væskerne og være tilsat af forskellig koncentration. Fordelen ved at vælge en E væske med nikotin er, at du med forskellige styrker, langsomt kan nedbringe indtaget af nikotin og dermed effektivt opnå et varigt rygestop. 

påfyldning e væske, e cigaret

Hvordan vælger du den rette E væske? 

Der findes mange forskellige E væsker der kan være passende til din dampende E cigaret. Ud fra dit behov og eventuelt tidligere indtag af nikotin fra traditionelle cigaretter, kan det først og fremmest være en fordel at vælge en væske med tilsat nikotin. Der er ingen tvivl om at nikotin er det stof der gør dig afhængig af traditionelle cigaretter og det kan være svært at stoppe indtaget når først det er blevet en vanedannende del af hverdagen. Ved at vælge E væske med nikotin, ud fra dit tidligere forbrug af cigaretter, kan du langsomt men effektivt vænne kroppen til indtag af en mindre mængde nikotin og på denne måde slippe afhængigheden.