Derfor virker sportsmassage

Muskelømhed

Er der noget bedre end en god omgang massage til virkelig at hjælpe på restitutionen? For langt de fleste er sportsmassage et meget effektivt redskab, men hvorfor virker det så godt? Det vil du finde svar på her.

Denne type af behandling kan blandt andet hjælpe dig til at undgå skader gennem forebyggelse. En regelmæssig behandling sikrer nemlig, at musklerne bliver ved med at være smidige, og det holder muskelvævet sundt.

Herudover oplever modtageren af sportsmassagen, at blodcirkulationen bliver øget, hvilket gavner kroppens restitution. Dette er som bekendt yderst vigtigt efter endt træningspas.

En professionel behandling vil også gavne dine sener og led, selvom det primært er dine muskler, som er i fokus under en massage. Med dette brede fokus kan du undgå ømme led og irriterende sener, som kan medføre uudholdelig irritation og tiltagende smerter. Massage er genialt til at udspænde både muskler og sener.

Få sportsmassage i hjemmet

Det kan til tider være svært at finde tid til massage i en stresset hverdag, og dette kan føre til, at det altid er noget, som man udskyder. En hverdag, som er fyldt med stress og jag, kan dog føre til endnu flere spændinger, og derved bliver det mere og mere nødvendigt med afspænding. Dette gælder i høj grad også, hvis du har et job, hvor du sidder ned det meste af dagen.

Vores kroppe er nemlig ikke udviklet til at sidde ned i så lange perioder, og derfor kan der opstå smerter og spændinger ved for meget stillesiddende arbejde.

Men der er gode nyheder til alle travle mennesker, der ville ønske, at de havde tid til en god omgang massage. Det er nemlig muligt at få sportsmassage i hjemmet. Du kan nemlig bestille en professionel massør til at komme hjem til dig med en mobil briks. Det eneste det kræver er, at du har plads til briksen, og at du har et håndklæde og et lagen klar. Så hvis du vil have en lettere hverdag uden smerter og spændinger, så er dette også muligt for dig, som har en travl hverdag.

Læs mere om massage til sport på nettet.