De bedste fitness apps i 2018

fitness apps

Det er helt fantastisk at der findes så mange apps, der kan hjælpe dig godt på ved mod dit mål for dit udseende. Men det kan dog være svært at vurdere og adskille de mange apps, som i princippet ligner hinanden alle sammen.

Her får du nogen af de absolut bedste og som lige nu, er førende i 2018. Når du har fundet den rette app, fået styr på den rette kost og fundet skoene frem, så er du klar til at komme i gang med 2018.

JEFIT

  • Her får du en af de klassiske apps, hvor nærmest alle øvelser du nogensinde kan forestille dig er. JEFIT er en af de bedste apps til at give inspiration til din træning, hvor du samtidig har mulighed for at downloade forskellige programmer/rutiner, som du kan afprøve.

Keelo

  • Keelo er en app, som virkelig sætter dig på en prøve. Den er anderledes fordi de træningspas du skal lave typisk variere mellem 7 og 20 minutter. Det er altså træning der kickstarter dig for alvor mod at tabe lidt fedt og samtidig blive lidt mere markeret.

Nike + Run Club

  • Det lyder lidt som et dårligt spil man skal betale for, men det er det dog ikke. Nike + Run Club er en app til når du er udenfor i det gode vejr (når vi nu har det), og løber en tur. Her bliver du coached, tracked og analyseret.

Lose It! Calorie Counter

  • Ingen rigtig fitness uden at kosten er med. Er du nybegynder og synes ikke rigtig at det der med stå og veje maden, det er lige dig? Så har du her appen der får dig i gang med det. Kosten er en del af træningen, om du vil det eller ej, så du kan lige så godt blive gode venner med denne app.

MyFitnessPal

  • Appen der har lidt af det hele i en. Hvis du ikke gider at bruge krudt på flere end en enkelt app, så bør du overveje denne.

Calm

  • Vi skal huske at slappe af, for det er her vores muskler udvikler sig. Det er her musklerne bliver betalt for det arbejde de har gjort, og her har du en app der kan hjælpe dig med at gøre det optimalt. Det kan virke overfladisk for dig med godnatlæsning, vejrtrækningsprogram og noget rolig musik, men det virker og det er effektivt.

Her har du et udpluk af apps der når hele vejen rundt, om det du har behov for i netop din fitnessverden.

Go’ træning!