Bestil tid til en MR-helkropsundersøgelse

helkropsundersøgelse

Tænker du somme tider på, om du fejler et eller andet alvorligt, som meget gerne skulle findes i tide? Gør det dig bekymret, eller vil du bare gerne have en vished, så kan du overveje at lade dig undersøge via en MR-skanning.

Sådan en undersøgelse varer ikke særligt længe, og den er meget grundig. Scanningen vil kunne vise, om der er nogle bekymrende forandringer i din krop, som skal undersøges nærmere. Den kan blandt andet vise nogle meget tidlige stadier af kræft og andre alvorlige symptomer. Her er det perfekt at reagere i tide.

Hvad kan en MR-scanning vise?

Når du bliver undersøgt i en MR-scanner, så vil den for eksempel kunne vise nogle celleforandringer, som kan være ondartet. Den kan også vise, hvordan dine indre organer har det. Hvis scanningen viser uregelmæssigheder eller måske endda begyndende cancer, så vil du have bedre chancer for helbredelse. Det vil du, fordi det er vigtigt at behandle så hurtigt som muligt.

Har du ingen symptomer eller kun svage symptomer, så er der meget vundet ved at opdage en sygdom i god tid. En MR-scanning kan være en meget vigtig helbredsundersøgelse af kroppens indre tilstand.

Hvordan fungerer en MR-scanning?

En MR-scanning foregår på den måde, at patienten ligger ned på en plade, som bliver kørt ind i selve scanneren. Herinde tages der billeder af 7 områder af kroppens indre.

Scanneren er formet som en tunnel. Den er 180 cm i længden, og den måler 70 cm i diameter. Billederne bliver taget ved hjælp af magnetisk resonans, så der er ikke tale om røntgenbilleder.

Nogle bliver ramt af en let klaustrofobisk fornemmelse, men selve undersøgelsen er helt fri for bivirkninger.

Få vished for din uro

Er du bekymret eller urolig i forhold til, om du fejler noget alvorligt, så er det meget vigtigt at få en vished. Uanset hvad resultatet af undersøgelsen er, så giver visheden en ro.

Har du ingen tegn på, at du fejler noget, så er alt jo godt. Har du derimod nogle tegn på sygdom, så er det super vigtigt, at de blev opdaget i god tid. Det øger din chance for helbredelse markant.

Vil du gerne have en helbredsundersøgelse af dine indre organer og hele din torso og hovedet, så er det bare at få bestilt tid til en grundig MR-scanning. Når du bliver undersøgt på den måde, så får du en god vished og tryghed, som du kan forholde dig til.