Beskyt dine ører når du dyrker sport

Beskyt dine ører når du dyrker sport

Hørelsen er en af de vigtigste sanser vi har som mennesker. Det er denne, der gør at vi som mennesker kan kommunikere med alt og alle, nyde musik, få alt med når man ser en film samt mange andre ting. Det er derfor vigtigt, at man beskytter sin hørelse både i forbindelse med arbejde, fritid og sportsaktiviteter.

Der findes en lang række midler, man kan bruge i forbindelse med at beskytte sin hørelse, den alle kender er naturligvis ørepropper som er vigtige i forbindelse med store koncerter, hvor lyden kastes rundt og oftest er højere end hvad godt er for vores trommehinder.

Beskyt hørelsen når du træner

Især i forbindelse med sport er det vigtigt, at man passer på sine ører og beskytter sin hørelse. I forbindelse med motorsport såsom bilrace og motorcykelløb, er det vigtigt at man f.eks. bruger MotoSafe ørepropper, da disse forhindrer nogle af de høje decibel i at beskadige ørerne og hørelsen.

Er man svømmer på eliteplan, eller blot nyder denne sport i hverdagen kan man med fordel gøre brug af SwimSafe ørepropper, da disse er specieldesignede til at beskytte ørene og hørelsen mod de trykforskelle, der er på hver side af vandoverfladen. Denne svømme gadget er derudover designet til at holde vandet ude af ørene samtidig med at tale fra f.eks. en træner går klart igennem således at du kan træne uden problemer.

Svømning er en sportsgren, der i de senere år har fået opgang på både den danske scene og i udlandet. Derudover er dykning også blevet populært, da man har fundet nogle fantastiske steder i Danmark, der bare skal ses undervands. Ørepropper til brug i vand er ideelle, da de ikke stikker ud af ørene og derfor ikke kommer i vejen for andet dykker- og svømmeudstyr.

Beskyt hørelsen hele døgnet – med og uden ørepropper

Det giver sig selv, at man kun har den hørelse man har, der findes endnu ikke teknologi, der lige kan fikse problemet, hvis man mister hørelsen fuldstændigt – i hvert fald ikke uden store indgreb og besværligt teknologi.

Derfor bør man altid tænke sig om og ikke skrue for højt op for musikken, hverken i hjemmet, på farten eller under en træning. Musklerne arbejder ikke hurtigere til en danse- eller workout træning, hvis musikken samtidig er så høj at den generer ørene og hørelsen. Brug altid ørepropper i træningscenteret, de kan redde din hørelse.