At drømme er sundt

At drømme er sundt

At drømme er et sundhedstegn. Vi drømmer alle sammen, men ofte giver drømmene måske overhovedet ikke mening. Ofte kan det også være svært at huske hele drømmen i sin helhed, men man husker mere nogle få elementer derfra. Faktisk betyder disse ting man husker meget mere end man måske lige går og tror. Med en gang drømmetydning, er det muligt at opsnappe meget mere mening i sin drømme, end først antaget.

Drømmene fortæller mere om dig end du tror

Drømmene er med til at fortælle noget om os som mennesker, og hvor vi befinder os i livet. Det er ikke usandsynligt at man drømmer om de ting som sker for én i hverdagen. Har man haft en god dag, kan det nemt overdrages i sin drøm – og vice versa.

Drømmene har forskellige betydninger

Vi drømmer forskelligt, og nogle er også i stand til at huske mere af sine drømme. Det er en god indikator for hvor vi står i vores liv. Du kan sammenligne det lidt med, at når du bliver bedt om at tegne en tegning. Ikke noget specielt, men blot en tegning. Ubevidst vil du udtrykke mange flere følelser, end du lige forventer. Er man deprimeret og trist, vil dette kunne ses på sin tegning. Det kommer til udtryk i motiv, farvevalg og generelt ens overordnede overvejelser. Ligeledes kan drømme fortælle noget om dig som menneske.

Drømme har været dyrket i mange år

Drømme er interessant, og har været dyrket og analyseret i rigtig mange år.

Som udgangspunkt skal du naturligvis ikke være bekymret for at drømme en negativ drøm, men hvis det er gentagende negativt, og aldrig positivt er det måske en idé at dykke en smule dybere ned i drømmenes betydning, og i dig selv.

Forstår man sine drømme, bliver det faktisk også nemmere at forstå sig selv. Hvorfor gør man som man gør? Det hele hænger sammen, og er med til at danne fundamentet for fysisk og psykisk balance.