5 anbefalelsesværdige tools til din vandretur

gode sko til vandreturen

Elsker du naturen, og kan du også godt lide at udforske den samtidig med, at du udfordrer dig selv? Så er du sikkert en af de mange, der nyder en vandretur i ny og næ – og hvis det er tilfældet, så ved du også alt om, hvor vigtigt det er, at udstyret er i orden.

Med det sagt er der især 5 ting, som du ikke må undvære, når du står overfor en vandretur, og dem kan du alle finde fra et populært outdoor brand som Highlander.

Du skal altid kunne se noget

For det første er det vigtigt at have noget lys med sig rundt. Når man får sig forvildet godt afsted, kan man nemlig nemt komme ud for, at der bliver mørkt, mens man slår lejr, eller det kan være, at der er behov for, at man kommer op om natten. Og derfor er det essentielt med noget lys, således man ikke udsætter sig selv for farer blandt andet ved at snuble eller gå ind i noget.

Derfor kan du finde et udvalg af gode pandelamper fra Highlander.

Fordelen ved et multiværktøj

Dernæst er det en fordel med et multiværktøj. Et sådan gør det nemlig lettere for dig for eksempel at lave mad uden, at du skal finde en masse forskellige værktøjer frem. Med et multiværktøj fra Highlander har du det hele samlet i et tool.

Lad ikke vandet være en forhindring

Husk også en vandtæt opbevaringspose. En sådan er smart, hvis du er nødt til at krydse nogle vandløb og derfor kan blive våd, men den er også praktisk, hvis der kommer masser af regn.

Brug den for eksempel til at ligge vigtige papirer, din mobiltelefon og andre ting i, der ikke kan tåle vand.

Giv dig selv lidt varme

Fra Highlander kan du også finde et gasblus. Et sådan er lidt en luksus under en vandretur, men der er ikke noget bedre end et varmt måltid mad efter en lang tur lige såvel, som man kommer bedre fra start en kold morgen med en lun kop kaffe.

Husk også sikkerheden

Sidst, men ikke mindst bør du altid have et førstehjælpssæt med dig omkring. Det er godt hvis du får nogle rifter eller andre sår, der skal behandles, eller hvis du på anden måde bliver udsat for skader eller gener. Det kan gøre din tur mere behagelig.